Tillaga innanlår

Satsa på en fin viltstek i påsk, gärna innanlåret som är finaste steken på låret. Vi har innanlår av älg, kronhjort, dovhjort, vildsvin, rådjur och även av björn och ren.

Bryn steken i mycket smör, lite olja, salt och vitpeppar. Låt smöret tystna innan du lägger i steken i stekpannan. När du är nöjd med färgen på steken lägg den i en form och in i ugnen på cirka 100 grader till en innertemperatur på 55 grader. Låt vila i folie eller liknande och när innertemperaturen är under 50 grader så är steken klar.

Fr.o.m. 1 april kommer en ny prislista så nu är de sista dagarna på vårt erbjudande: Handla för 500 kr så får du ett paket vildsvinsköttfärs på 5-6 hg (värde cirka 60 kr). Handlar du för 1000 kr så får du antingen två paket köttfärs eller ett paket grytbitar.

God Påsk!

/Christer