Från kryddor till viltkött

Vrenco, Vrena Konsult AB startade 1985 med innovationen färska örter (Vrena Örtagård) mot restaurang- och konsumentmarknaden. 1997 såldes företaget och vi inriktade oss som företagskonsulter mot mindre och medelstora företag med målsättningen att hjälpa dem att växa och förbättra sin lönsamhet.

10 år senare färdigställde vi ett av EU godkänt kvalitetsslakteri. Här tar vi emot, slaktar, finstyckar, förpackar och säljer allt viltkött från älg, dov- och kronhjort, rådjur, vildsvin och vildand.

Vi vet som jägare att det ofta uppstår problem med hantering och försäljning av vilt i litet antal tack vare de nya myndighetskraven. Vi köper in vilt från jägare i närområdet, besiktar, styckar och säljer vidare till konsumenter, butiker och restauranger i Södermanland.

I vårt slakteri, liksom tidigare i Örtagården, bygger vi långsiktiga kundrelationer genom kompetens och ärlighet.

 

Anläggningstyp: Vilthanteringsanläggning och styckningsanläggning för kött av frilevande vilt samt produktion av malet kött och viltfågelhantering.
Livsmedelsverket godkännande nummer 305 enligt beslut 2006-12-19. Dnr. 27 10/05. Saknr 41 21.

Godkännande av livsmedelsanläggning

Verksamhetens ändamål: Uppslaktning av nedlagt frilevande stor- och småvilt, styckning och urbening av kött från frilevande vilt samt framställning av malet kött av frilevande storvilt. Hantering/mottagning styckning av viltfågel.

Med vänliga hälsningar
Christer Olofsson

Bildgalleri

Titta gärna in i vårt bildgalleri för att se hur det ser ut i vår fina butik. 

Referenser

Vrena Viltslakteri levererar regelbundet kött till Allt om Måltiden som arbetar med catering, matlagningskurser och provningar. Besök dem gärna!

 

Utmärkelser

diplom-skogskorv diplom-chark-sm