Burgardressing ala Vilt i Vrena

Burgardressing ala Vilt i Vrena

Vi har fått så mycket beröm för vår dressing som vi serverar till viltburgarna – tack det gör oss glada när ni ger oss feedback 🙏 Vi delar så klart med oss av receptet.

Tag en del majonnäs och en del crème fraiche
Blanda i lite rödvinsvinäger, eventuellt en skvätt vatten (beroende på hur tjock du vill ha dressingen)
Krydda med salt, peppar och italiensk salladskrydda samt massor med färska örter
Smaka av

Vi serverar den till våra viltburgare. Viltburgarna innehåller 50 procent hjortkött och 50 procent vildsvin och vi kryddar med salt och svartpeppar – det räcker för det vilda köttet är så smakrikt! Tänk på om du grillar att du inte översteker det vilda köttet, det är så magert och då blir köttet hårt och ”torrt”. Det hamburgerbröd vi använder är av traditionell typ (Grande) för stora burgare med frön. Tillbehören som vi serverar är tomat, rödlök, sallad, senap, ketchup och vår hemgjorda dressing.

Behöver du köpa viltburgare (frysta 30 kr/st) eller något annat viltkött har vi öppet fredagar kl 10-18 och lördagar kl 11-15. Välkommen till butiken!

hamburgerdressing